Blog > Komentarze do wpisu

Shoarma jak ze Sphinxa

 

 

____

|      |

|      |

__|      |__

\          /

\     /

 \/ 

Aby zobaczyć przepis, kliknij TUTAJ.

 

UWAGA:

Przeniosłam bloga na adres uwielbiamgotowac.com (kliknij na adres, aby przejść do bloga).

Znajdziesz tam wszystkie przepisy, które były na tym blogu oraz olbrzymią ilość nowych, niepublikowanych tutaj.

Na Uwielbiam gotować chętnie odpowiem na Wasze pytania i wątpliwości. W komentarzach pod wpisami na nowym blogu możecie dzielić się swoimi uwagami, a także wymieniać opinie z innymi czytelnikami :)


Zapraszam!

ilka_86

środa, 02 grudnia 2009, ilka_86

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:
Komentarze
2009/12/02 14:34:41
Dawno nie bylam juz w Sphinxie :) Shoarme uwielbiam. W Twoim wykonaniu prezentuje sie rownie pysznie :))
-
2009/12/02 14:40:35
Bardzo polecam dodanie przecieru pomidorowego do marynującego się mięsa z przyprawami :) passionfruit.blox.pl/2008/08/Przyprawa-do-Shoarmy-z-kurczaka-a-la-Sphinx.html - jest wtedy identyczne ze sphinxowym :)
-
2009/12/02 14:41:01
pysznie ona u Ciebie wyglada!!!
Pozdrawiam :)
-
2009/12/02 17:05:02
Shoarma w Sphinxie bardzo mi smakuje, więc może kiedyś skorzystam z Twojego przepisu i spróbuję zrobić ją sama? :)
-
2009/12/02 22:57:06
Ech, zjadłabym takie aromatyczne mięsko :)
-
2009/12/03 15:45:00
dziękuję Dziewczyny:) gorąco zachęcam do wypróbowania tego przepisu, jest naprawdę dobry!:) a i nie zawsze dodaje kminku i gałkę muszkatałową, a wychodzi równie smaczny:)
-
Gość: Agata, 093105098232.pila.vectranet.pl
2010/05/24 22:14:15
Ta pewna stronka kulinarna to strona margarytka-kulinarnie.blog.onet.pl . Sama korzystam często z przepisów Margarytki . Tutaj usunięte zostało kilka składników (np. ocet balsamiczny, biały pieprz), ale słowa wykonania ściągnięte, a jest to tekst autorki. Szkoda, że nawet źródła nie podałaś.
Shoarma pyszna, bo robię ją odkąd Margaytka podała przepis. I powiem tylko, że za pierwszym razem nie dałam octu balsamicznego, a za następnym już dałam i była dużo smaczniejsza.
-
2010/05/24 22:35:19
Agato przepis mam od dawna, być może został on znaleziony u Margarytki:) Kiedy nie miałam jeszcze własnego bloga, przepisy wpisywałam do mojego kajeciku bez autora, zmieniło się to odkąd zaczęłam zamieszczać posty na Ilonkowie:) a co do tych usuniętych składników, nie używam ich w kuchni, więc przy przepisywaniu, nie podałam ich:) więc proszę następnym razem ostrożniej z posądzaniem o plagiat:)
-
2010/05/24 22:39:09
Agato przepis mam od dawna, być może został on znaleziony u Margarytki:) Kiedy nie miałam jeszcze własnego bloga, przepisy wpisywałam do mojego kajeciku bez autora, zmieniło się to odkąd zaczęłam zamieszczać posty na Ilonkowie:) a co do tych usuniętych składników, nie używam ich w kuchni, więc przy przepisywaniu, nie podałam ich:) więc proszę następnym razem ostrożniej z posądzaniem o plagiat:)
-
Gość: remoo, 078088158212.tczew.vectranet.pl
2011/02/10 23:32:45
Ach, chyba zapomniałaś o szczypcie soli. Nie wiem jak dla innych smakoszy, ale dla mnie mięso bez soli jest nie do zjedzenia. Poza tym przepis super!
-
Gość: tm, dynamic-78-8-119-220.ssp.dialog.net.pl
2011/07/01 21:14:39
Coś mi się wydaje, że przepis brałaś z jakiejś angielskiej strony. I zastosowałaś niewłaściwą przyprawę. Specyficzny smak shoarmie ze sphinxa nadaje kmin rzymski a nie kminek!!! A to zupełnie inna przyprawa.
-
2011/07/02 08:29:30
Przepis wzięłam od Margarytki: margarytka-kulinarnie.blog.onet.pl/Shoarma,2,ID387620713,n
Ona również w przepisie podała kminek:)
Pozdrawiam ciepło
-
Gość: sss, 89-69-154-243.dynamic.chello.pl
2012/10/07 19:07:04
w przyprawach brakuje kardamonu. Bez niego nigdy nie osiągnie się tego smaku z w sphinie
Dodatki na bloga
Dodatki na bloga
Dodatki na bloga
Akcja: Nie kradnij zdjęć! Durszlak.pl ilonkowo

Wypromuj również swoją stronę Uwielbiam gotować

Wypromuj również swoją stronę Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i blogi