Blog > Komentarze do wpisu

Bita śmietana (masa śmietankowa) do ciast, tortów, deserów, itp. itd.

____

|      |

|      |

__|      |__

\          /

\     /

 \/ 

Aby zobaczyć przepis, kliknij TUTAJ.

 

UWAGA:

Przeniosłam bloga na adres uwielbiamgotowac.com (kliknij na adres, aby przejść do bloga).

Znajdziesz tam wszystkie przepisy, które były na tym blogu oraz olbrzymią ilość nowych, niepublikowanych tutaj.

Na Uwielbiam gotować chętnie odpowiem na Wasze pytania i wątpliwości. W komentarzach pod wpisami na nowym blogu możecie dzielić się swoimi uwagami, a także wymieniać opinie z innymi czytelnikami :)


Zapraszam!

ilka_86



poniedziałek, 02 listopada 2009, ilka_86

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:
Komentarze
Gość: p, 5ad28bc7.bb.sky.com
2010/06/18 22:36:09
a ile zelatyny na to 1/4 szklanki wody??
-
2010/06/19 10:36:33
pisze w składnikach: 1 łyżeczka żelatyny jest nam potrzebna:) ja daję łyżeczkę z czubkiem:)
-
2012/07/04 13:33:44
O matko , ale mi smaka narobiłaś. ja to z reguły kupuje łaciata 30 i tak na godzinkę schładzam ja w zamrażalniku.
pózniej miksuje i dodaje odrobinkę cukru waniliowego wysmienita:)
tu fajny przepis www.tipy.pl/artykul_2085,jak-zrobic-bita-smietane.html
smacznego.
-
Gość: miśka, 62.233.215.4*
2012/08/09 18:06:44
Ja jestem trochę leniem więc rozpuszczam galaretę w 1/5 porcji wrzątku i kiedy już jest zimna ale jeszcze nie stężała dodaję do ubitej 0,5l śmietany i mam różnokolorowy i w różnych smakach tort.
Dodatki na bloga
Dodatki na bloga
Dodatki na bloga
Akcja: Nie kradnij zdjęć! Durszlak.pl ilonkowo

Wypromuj również swoją stronę Uwielbiam gotować

Wypromuj również swoją stronę Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i blogi